Om vår chatt och stödtelefon

Nu har vi lanserat en chatt här på knashemma.se! Du hittar den nere i högra hörnet.

Vi har även en stödtelefon som du kan ringa till på nummer 010-703 09 09.

Öppettider

Chatten är öppen måndag - torsdag kl 14:00 - 17:00

Stödtelefonen är öppen måndagar kl 18-21, torsdagar kl 18-21 och lördagar kl 14-17 förutom första lördagen i varje månad då vi har öppet kl. 18-21 istället.

Om chatten och stödtelefonen

När du kontaktar Knas Hemma via vår stödverksamhet gör du det anonymt. Vi på Knas kan inte veta vem du är om du inte väljer att berätta det för oss. Vi har tystnadslöfte och inte någon anmälningsplikt. Om det är något akut livshotande, ring 112

Chatten

När du chattar med oss gör du det anonymt och vi journalför inte uppgifter från samtalen om dig. Men vi sparar dina uppgifter upp till 12 månader för att använda till statistik. Alltså inte för att veta saker om dig personligen. Enligt GDPR får inte vi via chatten prata om en tredje person, så därför fokuserar chattsamtalen på dig och hur du mår. Om du behöver prata om en tredje person, kan du nå oss på vår telefon. Mer info om telefonen hittar här under.

Stödtelefonen 

När du ringer till oss på vår stödtelefon gör du det anonymt. Numret till oss är också anonymt vilket innebär att det kommer att stå att du ringt till skyddat nummer på telefonräkningen. Vi journalför inte uppgifter från samtalet med dig.